Prestige Lightvision Spectra

Prestige Lightvision Spectra nudi jedinstveno iskustvo sunčanja uz intenzivnu negu kože. Zahvaljujući smanjenom infracrvenom zračenju novih Spectra LED ekrana za lice, hibridno sunčanje je nežnije nego ikada ranije. Samo najbolje za vašu kožu!

200 Beauty Light LED dioda neguju kožu i svojim jakim svetlom smanjuju zimsko plavetnilo. Sa personalnim stilom sunčanja možete dobiti preplanulost koju želite pritiskom na dugme. Kompletne funkcije udobnosti uključujući EVA glasovnu kontrolu, bioskopski zvuk sa Bluetooth® i bežičnim punjenjem i Climatronic Plus garantuju čisto opuštanje.

SPECTRA LED EKRANI ZA LICE

Ergoline Spectra označava početak nove ere UV i svetlosne tehnologije. Konvencionalni proizvodi za sunčanje pod visokim pritiskom proizvode ne samo UV već i infracrveno zračenje. Preterano infracrveno zračenje primećujemo kao crvenilo i zategnutu kožu nakon sunčanja. Sa Ergoline Spectra se proizvode samo željeni spektri svetlosti. Niži razvoj toplote štiti kožu i omogućava delotvornije svetlo za negu kože. Za najbolje i najnežnije iskustvo sunčanja ikada.

Nove UVA LED diode sa specijalno razvijenim sistemom reflektora nude odmah vidljiv ten. Špageti lampe dopunjuju svetlosni spektar UVB. Ventilacija lica se takođe može značajno smanjiti, čineći sunčanje tišim i opuštajućim. Optimizovani svetlosni spektar čini sunčanje neuporedivo nežnim i prijatnim.

Spectra smanjuje potrošnju energije za 2.000 vati i ima značajno duži životni vek bez primetnog gubitka performansi. Učinak tamnjenja je uvek konstantan i umesto pojedinačnih „žarišta“ postoji ujednačen, intenzivan preplanulost preko celog lica. Doživite novi spektar svetlosti!

Dobro negovana koža
Beauty Light Complete

200 Beauty Light LED i 14 smartsun lampi garantuju efikasnu negu kože koju možete videti i osetiti. Za blistav ten i baršunasto meku kožu.

Bioskopski zvuk
Bluetooth® i bežično punjenje

Bluetooth® i bežično punjenje
Uz bežično punjenje, vaš pametni telefon se puni dok uživate u sopstvenoj muzici preko Bluetooth®-a.

LED ekrani za ramena
Savršen ten celog tela

Najnovija UV LED tehnologija za intenzivan ten u predelu ramena.

EVA glasovna kontrola
Upravljajte zatvorenih očiju

Lezite, zatvorite oči i uživajte! Elektronski glasovni asistent (EVA), koji je registrovan za patent (CH), po prvi put omogućava rad sa glasovnim komandama. Da biste pokrenuli glasovnu kontrolu tokom sunčanja, dodirnite ekran na dodir ili recite „EVA“ kada je muzika isključena. Jačina zvuka i ventilacija se smanjuju na nekoliko sekundi, a za to vreme možete unositi glasovne komande. Sa veoma jednostavnim komandama kao što su „ventilacija tela plus“, „temperatura minus“, „aroma on“, „face lamps off“ ili „akua fresh bodi on“, sva podešavanja se mogu izvršiti sa zatvorenim očima. Za opušteno i bezbedno iskustvo sunčanja. Po želji, zahtevi se mogu potvrditi glasovnim vodičem i naravno Prestige Lightvision-om se i dalje može upravljati kao i obično preko ekrana osetljivog na dodir.

Jednako osveženje od glave do pete

Ventilacija u 3 zone:

Jedinstveno na tržištu: 3-zonska ventilacija sa inteligentnom automatskom ventilacijom. Ventilatori za noge, telo i lice mogu se kontrolisati odvojeno.

Surround hlađenje:

Telo je okruženo stalnim strujanjem vazduha koji podseća na hladan morski povetarac. Surround hlađenje je tiše nego ikada ranije.

Climatronic plus:

Ugodna temperatura sa snažnim klima uređajem i grejanjem. U zatvorenoj unutrašnjosti, željena temperatura se brzo postiže i održava konstantnom.

Spectra

Ergoline Spectra proizvodi samo željeni svetlosni spektar. Nove UVA LED diode sa specijalno razvijenim sistemom reflektora nude odmah vidljiv ten. Špageti lampe dopunjuju spektar sa UVB. Zbog smanjenog infracrvenog zračenja, Spectra je nežnija od bilo kog konvencionalnog solarijuma sa tehnologijom visokog pritiska. Umesto pojedinačnih „žarišta“, postoji ujednačen, intenzivan ten preko celog lica. Niži razvoj toplote štiti kožu i omogućava da svetlo za lepotu deluje efikasnije. Ventilacija lica se takođe može značajno smanjiti, čineći sunčanje tišim i opuštajućim. Za potpuno novo iskustvo sunca i svetlosti.

 • Posebno razvijen sistem reflektora
 • UVA LEDs
 • Smartsun špageti lampe
 • Ušteda energije od 2 KW

BeautyLight

Strah od bora i preranog starenja kože najveća je prepreka korišćenju solarijuma. Zbog toga je posebna pažnja posvećena poboljšanju nege kože. 200 LED dioda visokih performansi garantuje efikasnu negu kože lica, dekoltea i tela. Istovremeno, hibridna tehnologija stimuliše proizvodnju kiseonika u koži, što dodatno podržava tamnjenje sa istim UV intenzitetom. Za blistav ten i baršunasto meku kožu.

 • Beauty Light Complete
 • Hibridna tehnologija
 • 200 LED dioda visokih performansi

Udobnost

Prestige Lightvision je standardno opremljen svim komfornim karakteristikama. Ovo čini sunčanje prijatnim kratkim odmorom. Wellness oprema sa Aqua Fresh, Aroma, Climatronic Plus i Cinematic Sound Sistem uključujući Bluetooth® nudi luksuz na najvišem nivou. Sva podešavanja wellnessa se mogu podesiti na spoljašnjem ekranu osetljivom na dodir pre sunčanja i sačuvati na korisničkoj kartici sa NFC čipom koristeći NFC Connect. Ako se čip prilikom sledeće posete drži ispred NFC polja, Prestige Lightvision Spectra se automatski podešava prema vašim ličnim preferencijama. Lezite, zatvorite oči i opustite se!

 • Full oprema kao standard
 • Bioskopski zvuk sa Bluetooth®
 • Bežično punjenje
 • 3-zonska ventilacija sa Climatronic Plus
 • NFC Connect / Lična udobnost
 • Multi-Relax površina za ležanje
 • Aqua Fresh & Aroma

Rukovanje

Elektronski glasovni asistent (EVA), koji je registrovan za patent (CH), omogućava da se solarijumom po prvi put upravlja pomoću glasovnih komandi. Upravljanje glasom se može aktivirati jednim klikom na velikom spoljnom displeju. Video tutorijal objašnjava kako ga lako koristiti. Naravno, Prestige Lightvision Spectra takođe nudi intuitivan rad sa dva velika ekrana osetljiva na dodir. Navigacija menija koja je sama po sebi razumljiva sa velikim simbolima je strukturirana kao pametni telefon. Kada počnete sunčanje, ekran prelazi u crno-beli režim, što značajno povećava čitljivost, bez obzira na naočare za UV zaštitu koje se koriste.

 • Elektronski glasovni asistent (EVA)
 • 10” Spoljni ekran osetljiv na dodir
 • 7” Unutrašnji ekran osetljiv na dodir
 • Video snimci i uputstva
 • Glasovni vodič

Tehničke karakteristike:

 • Dimenzija proizvoda u cm (D x Š x V): zatvorena 241 x 155 x 151/ otovrena 241 x 155 x 198
 • Minimalne dimenzije kabine u cm (D x Š): 250 x 230
 • Maksimalna potrošnja električne energije: 14.400W
 • Osigurači: 3 x 35A
 • Težina: 600kg