Vitality UV 50 & 46

Dva osnovna modela iz asortimana Vitality kombinuju vodeću UV tehnologiju na tržištu i dobro zaokružen koncept dizajna po posebno atraktivnoj ceni. Ukupno 50 UV lampi i 4 Spectra LED ekrana za lice ili 46 UV lampi i 3 Spectra LED ekrana za lice pružaju izuzetno tamnjenje.
Standardni klima-uređaj Plus i surround hlađenje, uključujući ventilator za noge, garantuju osvežavajuće iskustvo sunčanja. Opcioni LED ekran za sunčanje ramena i bioskopski zvuk uključujući Bluetooth® i bežično punjenje nude savršen ten i neverovatno zvučno iskustvo.

Vitality UV 50

Sa svojim Multi Relax krevetom dimenzija 214 x 90 cm, veliki Vitality UV 50 nudi ekstra prostran prostor za sunčanje. Ukupno 4 Spectra LED ekrana za sunčanje lica i 50 Trend Advanced lampi optimizovanih za sunčanje sa Smart Performance-om, osiguravaju da se konstantno postižu neverovatni rezultati sunčanja svaki put. Zahvaljujući Air Condition Plus i funkciji Surround Cooling – koja se može podesiti zasebno za lice i telo – plus ventilator za noge, osvežavajući doživljaj je zagarantovan na bilo kojoj temperaturi. Ekstra svetao Smart Control Plus ekran u boji čini uređaj neverovatno lakim za korišćenje i čitanje, čak i kada nosite UV zaštitne naočare.

Vitality UV 46

Zahvaljujući Air Condition Plus i funkciji Surround Cooling – koja se može podesiti odvojeno za lice i telo – plus ventilator za noge, čak i kompaktni početni model obezbeđuje hladno iskustvo sunčanja u svakom trenutku. Opciona funkcija Cinematic Sound sa Bluetooth® Connect obezbeđuje da korisnici mogu da uživaju u sopstvenoj zvučnoj podlozi sa impresivnim, prepoznatljivim zvučnim iskustvom. Funkcija bežičnog punjenja je posebno praktična: omogućava vam da bežično punite pametni telefon tokom sunčanja. Podrazumeva se da NFC Connect dolazi kao standard, čak i u osnovnom režimu serije Vitality.

Bioskopski zvuk
sa Bluetooth®-om

Uživajte u sopstvenoj muzici uz impresivno zvučno iskustvo.

Bežično punjenje
Bežična stanica za punjenje

Pomoću bežičnog punjenja možete da punite pametni telefon dok se sunčate.

LED ekrani za ramena
Savršen ten

LED tehnologija za ekstra dubok ten u predelu ramena.

Spectra LED ekrani za sunčanje lica
Efikasan, štedljiv i nežan prema koži

Efikasna, štedljiva i ljubazna prema koži, Spectra generiše precizno svetlosne spektre potrebne da svako sunčanje učini što prijatnijim.
90% manja potrošnja energije, manje toplote i neverovatni rezultati sunčanja.
Toplota se često smatra sinonimom za sunčanje, ali u stvari, tačno je suprotno: ako je koža podvrgnuta prevelikoj toploti, ona pokreće odgovor krvnih sudova koji pomažu da se koža ohladi. Krv se preusmerava sa kože, što dovodi do smanjenog snabdevanja hranljivim materijama i može umanjiti reakciju sunčanja.
Smanjenjem toplote, Spectra je takođe ljubazna prema koži, povećavajući delotvornost nežnog Beauty Light-a. Pošto je tehnologija osvetljenja posebno homogena, ovi ekrani za sunčanje lica daju dubok, ujednačen ten svaki put. Za najbolje i najnežnije iskustvo sunčanja svih vremena.

Hlađenje od glave do pete

2-zonska ventilacija:
Sa funkcijom ventilacije sa 2 zone, možete podesiti funkciju automatskog hlađenja odvojeno za svoje lice i telo.

Surround Cooling:
Stalan tok vazduha kreće se po telu kao svež morski povetarac. A sada je funkcija Surround Cooling tiša nego ikada ranije.

Air Condition Plus:
Ugodna temperatura sa snažnim, efikasnim klima uređajem koji je standardno ugrađen. Dakle, nikada se nećete oznojiti – čak ni leti.

UV tehnologija

UVA LED diode kompanije Ergoline koriste specijalno razvijen sistem reflektora za pružanje posebno dubokog, direktno vidljivog tamnjenja na licu i ramenima. Zahvaljujući LED tehnologiji, učinak sunčanja ostaje konstantan u svakom trenutku i aparat stvara duboku, ujednačenu preplanulost umesto pojedinačnih „vrućih tačaka“.

Vitality UV 50:
– 208 UVA LED dioda
– 50 lampi sa dinamičkim performansama
– konstantno visoki rezultati sunčanja
– 4 x Spectra LED ekrana za sunčanje lica
– 4 x UVB špageti lampe
– LED ekrani za sunčanje ramena

Vitality UV 46:
– 166 UVA LED dioda
– 46 lampi sa Smart Performance
– 3 x Spectra LED ekrana za sunčanje lica
– 2 x UVB špageti lampe
– LED ekrani za sunčanje ramena (opciono)

Udobnost

Dva osnovna modela kombinuju vodeću UV tehnologiju na tržištu i dobro zaokružen koncept dizajna. Standardni Air Condition Plus i Surround Cooling, uključujući ventilator za noge i 2-zonsku ventilaciju, garantuju osvežavajuće iskustvo sunčanja. Uz Cinematic Sound uključujući Bluetooth®, Vitality možete pretvoriti u mini koncertnu dvoranu dok istovremeno punite svoj pametni telefon bežičnim punjenjem.

 • Air Condition Plus sistem
 • Surround Cooling 2-zonska ventilacija
 • NFC Connect / Lična udobnost
 • Multi Relax krevet (214 x 90 ili 83 cm)
 • Bioskopski zvuk sa Bluetooth®-om (opciono)
 • Bežično punjenje za pametne telefone (opciono)
 • Smart Control Plus operativni displej

Tehničke karakteristike:

 • Dimenzije aparata u cm (D x Š x V): zatvoren (235 x 144 x 155)/ otvoren (235 x 144 x 190)
 • Miminalne dimenzije kabine u cm (D x Š): 250 x 230
 • Maksimalna potrošnja električne energije: –
 • Osigurači: 3 x 25 A
 • Težina: 534 kg