15 FITNESS I WELLNESS TEHNOLOGIJA

COCOON FITNESS KAPSULE

POTPUNO AUTOMATIZOVANA KAPSULA ZA RELAKSACIJU I FITNES

Cocoon Fitness PODtm System je jednstven aparat za fitnes, relaksaciju i wellness. Na niskoj temperaturi doživite 20 minuta osvežavajućeg sna da biste se opustili, poboljšali mentalnu oštrinu, budnost i energiju. Umirujuća vibro-masaža u kombinaciji sa idealnom temperaturom u cilju stvaranja idealnog okurženja za relaksaciju i oslobađanje od stresa savremenog života.

SREDNJA TEMPERATURA ZA FLEKSIBILNOST, TONIRANJE, UĆVŠĆIVANJE, SNAGU I IZDRŽLJIVOST ZAHVALJUJUĆI – FITBED-UTM

Cocoon fitnes kapsula se može koristiti da poboljša fitnes svih korisnika bez obzira u kakvoj su fizičkoj kondiciji. Cocoon pomaže da se osoba oseća zdravije, svežije i spremnije da ispune svoje wellness ciljeve. U kapsuli možete raditi aktivne termičke vežbe sa FitBed trakama za umereni ili napredni fitnes, regulisanje težine, toniranje, učvšćivanje, unapređenje fleksibilnosti, poboljšavanje izdržljivosti i energije. Na srednjoj toploti Cocoon postaje korisnikovo lično wellness i fitnes utočište. Korisnik može sam birati i kontorlisati sve funkcije svog wellness i fitnes doživljaja u stanju apsolutne osvežavajuće relaksacije u kapsuli. 20-30 min je preporučena dužina tretmana.

VISOKA TEMPERATURA ZA REGULISANJE TEŽINE, UVEĆANO ZNOJENJE I NAPREDNI FITNES

Cocoon fitnes kapsula pomaže u poboljašanju kondicije, i kratkoročno ili dugoročno pomaže u gubitku kilograma i održavanju željene težine. Održavanje željene težine na duže staze zahteva promenu životnog stila, ishranu, edukaciju i disciplinu. Samo „zdrav životni stil“ koji uključuje vežbanje i zdravu ishranu može doneti trajne rezulatate u mršavljenju. Cocoon fitnes kapsula promoviše uravnoteženost fitnesa i wellness-a i predstavlja prijatan fitnes sistem za gubitak težine. Tretmani se individualno mogu prilagoditi za ljude sa prekomernom težinom i bez kondicije, za fitnes početnike i za elitne sportiste. Korisnici sami mogu izabrati različite nivoe hipertermičkog fitnes vežbanja u zavisnosti od njihovih potreba. 20-30min je preporučena dužina tretmana.

KARAKTERISTIKE

DINAMIČNA SUVA TOPLOTA

Suvi vazduh se u Cocoon fitnes kapsule, ubacuje tzv. „vazdušnim tušem“, koji putem konvekcije stvara vrtlog toplog vazduha unutar same kapsule. Vazduh se zagreva postepeno, jednako i sigurno. Softver Cocoon fitnes kapsule omogoućava korisniku da reguliše temperaturu do željenog nivoa. Od sobne temperature do 90 stepeni celzijusa. Zagrejani vazduh ventilatori ravnomerno rasporedjuju stvarajući željenu temperaturu i ujedno podižu telesnu temperaturu osobe u kapsuli. Telo reaguje na te uticaje tako što ispušta količinu znoja sličnu kao kod vežbanja i na taj način čisti telo od toksina.

INFRACRVENA TOPLOTA U KAPSULI

Cocoon fitnes kapsula sadrži mogućnost infracrvenog zračenja. Korinsik infracrveno zračenje može koristiti nezavisno ili zajedno sa suvom saunom. Mnogi korisnici rado koriste infracrveno zračenje zato što zagreva telo bez zagrevanja samog vazduha u kapsuli. Kada se infracrveno zračenje koristi bez efekta suve saune, vazduh unutar kapsule ostaje relativno hladan.

HIMALAJSKA SO

Korisnici Cocoon fitnes kapsule mogu iskusiti benefite tradicinalne slane sobe. Ploča dimenzije 15 x 15cm od čiste himalajske jonizovane kristalne soli postavljena je blizu ventilatora koji uvlači vazduh i time obezbeđuje čist i osvežavajuć slani vazduh u kapsuli. Slani vazduh se tradicionalno već dugo koristi u velnesu. Korisnici Cocoon kapsule na ovaj način imaju svoju ličnu slanu sobu za opuštanje, obnavljanje energije i podlmlađivanje.

AMBIJENTALNI MULTIKOLORNI SISTEM HROMOTERAPIJE

Cocoon fitnes kapsula može biti unapređena u Deluxe model koji uključuje mogućnost hromoterapije unutar kapsule. Kapsula koja ima i opciju hromoterapije naziva se Cocoon Deluxe fitness kapsula. Sistem hromoterapije sastoji se iz šest modula koji imaju za cilj relaksaciju, rejunevaciju i obnavljanje organizma.

KREVET ZA MASAŽU SA UMIRUJUĆIM VIBRACIJAMA

Sinhronizovanjem više vibracionih motora koji su smešteni ispod kreveta, korisnik može sam podesiti željeni nivo masaže leđa i nogu. Masaža može biti podešena na slabu, srednju, jaku, intenzivnu i maksimalnu jačinu. Korisnici mogu podesiti masažu prema svojim željama tako da imaju osećaj opuštanja, oslobađanja od stresa, mentalne relaksacije, relaksacije tela i mišića i bolji san.

KONTROLNI EKRAN

Cocoon kapsula poseduje i ekran u boji osetljiv na dodir i vhunski softver. Cocoon softver daje korisniku opciju da na jednostavan način izabere jedan od tri ponuđena programa: niska, srednja ili visoka temperatura. Korisnik takođe može izabrati program u kome sam može prilagoditi sve parametre svojim željama. U zavisnosti od potrebe korisnik može izabrati programe za pre i posle vežbanja. Svi programi se mogu prilagođavati željama korisnika pa tako možemo menjati: vreme trajanja, nivo toplote, intenzitet masaže…

ERGONOMSKI OBLIK KREVETA

Krevet sa vibro motorima je ergonomski oblikovan i postavljen penastim jastukom kako bi korisniku pružio najprijatnije iskustvo. Ergonomski oblik kreveta eliminiše bilo kakve tačke pritiska i pruža osećaj bestežinskog stanja.

KREVET ZA VEŽBANJE POMOĆU TRAKA ZA VEŽBANJE

Cocoon fitnes kapsula sadrži patentirani sistem za vežbanje sa dinamičkim elsastičnim trakama sa udobnim ručkama. Korisnik može izvoditi vežbe različitog intenziteta, od jednostavnih do veoma zahtevnih, i sve to dok kapsula utiče na metabolizam korisnika. Elastične trake se mogu lako zameniti pa u kapsuli mogu vežbati sve osobe, od amatera do profesionalaca.

15 FITNES I VELNES TEHNOLOGIJA SINHRONIZOVANO U LIČNOJ INFRACRVENOJ KAPSULI

 1. Dinamična suva toplota
 2. Infracrvena toplota
 3. Vibraciona masaža
 4. Ergonomski oblikovani krevet
 5. Hlađenje lica
 6. Aroma terapija
 7. Čista jonizovana himalajska so
 8. Hromoterapija unutar kapsule
 9. Krevet za vežbanje sa elastičnim trakama
 10. 3 brza programa
  • niska temperatura (relaksacija, lagana masaža, dremka za obnavljane energije)
  • srednja temperatura (masaža sa grejanjem, unapređen velnes)
  • visoka temperatura (holistički znoj, regulisanje težine, bolji san)
 11. 4 interaktivna seta motivacionih slika
  • fitnes kurs
  • pozitivna inspiracija
  • relaksacija
  • regulisanje težine
 12. Obogaćeni kiseonik (opciono)
 13. Ploče od žada (opciono)
 14. 6 modula hromoterapije (opciono)
 15. Muzika i zabava dok se opuštate i uživate