Vitality Hybrid 50 & 46

Vitaliy Hybrid predstavlja prirodno lepo tamnjenje uz intenzivnu negu kože. Crvena Beauty Light neguje vašu kožu tokom sunčanja, ostavljajući vas impresioniranim vašim prelepim sjajem i svilenkasto mekom kožom.
Možete birati između velikog Vitaliti Hibrid 50 i ekstra kompaktnog Vitaliti 46, koji će se uklopiti i u najmanju kabinu. Bez obzira na to koji model izaberete – sa dužinom od 214 cm, veliki Multi Relax krevet ima dovoljno prostora za opuštanje.

Vitality Hybrid 50

Lezite, zatvorite oči i opustite se. Vitaliti Hibrid 50 je prava poslastica sa svojim širokim spektrom komforne opreme. Air Condition Plus, Aqua Fresh & Aroma, Surround Cooling uključujući 3-zonsku ventilaciju sa odvojenim kontrolama, NFC Connect i Cinematic Sound uključujući Bluetooth® i bežično punjenje garantuju trenutke vredne uživanja. Sa velikim ekranom osetljivim na dodir od 7” imate jednostavan, intuitivan način da konfigurišete svoja idealna podešavanja.

Vitality Hybrid 46

Zahvaljujući Air Condition Plus i funkciji Surround Cooling – koja se može podesiti zasebno za lice i telo – plus ventilator za noge, čak i kompaktni početni model obezbeđuje prijatno iskustvo sunčanja, čak i tokom leta. Opciona funkcija Cinematic Sound sa Bluetooth® Connect obezbeđuje da korisnici mogu da uživaju u sopstvenoj zvučnoj podlozi sa impresivnim, prepoznatljivim zvučnim iskustvom. Funkcija bežičnog punjenja je posebno praktična: omogućava vam da bežično punite pametni telefon tokom sunčanja. I podrazumeva se da NFC Connect dolazi kao standard, čak i kod Vitality Hybrid 46. Ekstra svetao Smart Control Plus ekran u boji čini jedinicu neverovatno lakim za korišćenje i čitanje, čak i kada nosite UV zaštitne naočare.

Lični stil sunčanja
Od nežnog do intenzivnog

Od nežnog do intenzivnog, možete postići svoje idealne rezultate tamnjenja.

Bežično punjenje
Bežična stanica za punjenje

Pomoću bežičnog punjenja možete da punite pametni telefon dok se sunčate.

LED ekrani za ramena
Savršen ten

LED tehnologija za ekstra dubok ten u predelu ramena.

Spectra LED ekrani za sunčanje lica
Efikasan, štedljiv i nežan prema koži

Efikasan, štedljiv i ljubazan prema koži, Spectra generiše precizno svetlosne spektre potrebne da svako sunčanje učini što prijatnijim.
90% manja potrošnja energije, manje toplote i neverovatni rezultati sunčanja.
Toplota se često smatra sinonimom za sunčanje, ali, u stvari, tačno je suprotno: ako je koža podvrgnuta prevelikoj toploti, ona pokreće odgovor krvnih sudova koji pomažu da se koža ohladi. Krv se preusmerava sa kože, što dovodi do smanjenog snabdevanja hranljivim materijama i može umanjiti reakciju sunčanja.
Smanjenjem razvoja toplote, Spectra je takođe „ljubazna“ prema koži, povećavajući delotvornost nežnog Beauty Light-a. Pošto je tehnologija osvetljenja posebno homogena, ovi ekrani za sunčanje daju dubok, ujednačen ten svaki put. Za najbolje i najnežnije iskustvo sunčanja svih vremena.

Hlađenje od glave od pete

3-zonska ventilacija
Sa funkcijom ventilacije sa 3 zone, možete podesiti funkciju automatskog hlađenja u Vitaliti Hibrid 50 odvojeno za stopala, lice i telo.

Surround Cooling
Stalan tok vazduha kreće se po telu kao svež morski povetarac. A sada je funkcija Surround Cooling tiša nego ikada ranije.

Air Condition Plus
Ugodna temperatura sa snažnim, efikasnim klima uređajem koji je standardno ugrađen. Dakle, nikada se nećete oznojiti – čak ni leti.

UV tehnologija

Vitality Hybrid koristi kombinaciju najnovije UV tehnologije i nežne Beauty Light. UVA LED diode kompanije Ergoline koriste specijalno razvijen sistem reflektora za pružanje posebno dubokog, direktno vidljivog tamnjenja na licu i ramenima. Zahvaljujući LED tehnologiji, učinak sunčanja ostaje konstantan u svakom trenutku i stvara duboku, ujednačenu preplanulost umesto pojedinačnih „vrućih tačaka“. Za preplanulost koja je izuzetno „ljubazna“ prema koži, UV spektar je proširen i uključuje crveno svetlo lepote.
Sa Personal Sunstyle, možete birati između tri individualna programa sunčanja – od nežnog do intenzivnog. Dakle, svako može da uživa u svojim idealnim rezultatima sunčanja.

Vitality Hybrid 50:
– 208 UVA LED dioda
– 50 lampi sa dinamičkim performansama
– 4 x Spectra LED ekrana za sunčanje lica
– 4 x Smartsun špageti lampe
– LED ekrani za sunčanje ramena
– Izbor UV intenziteta

Vitality Hybrid 46:
– 166 UVA LED dioda
– 46 lampi sa dinamičkim performansama
– 3 x Spectra LED ekrana za sunčanje lica
– 2 x Smartsun špageti lampe
– LED ekrani za sunčanje ramena (opciono)
– Izbor UV intenziteta

Beauty Light

Zabrinutost zbog bora i preranog starenja najveća je prepreka ljudima da odluče da li da koriste solarijum. Zato smo posebnu pažnju posvetili poboljšanju načina na koji naša tehnologija brine o vašoj koži. Konzistentna poboljšanja naše Beauty Light LED tehnologije koriste novi sistem reflektora za pružanje mnogo homogenije distribucije svetlosti. LED diode visokih performansi garantuju efikasnu negu kože lica, dekoltea i tela. U isto vreme, crvene LED diode stimulišu proizvodnju kiseonika u vašoj koži, podržavajući učinak sunčanja sa istim nivoom UV zračenja. Za sjajan ten i svilenkasto meku kožu.

 • Beauty Light Complete
 • Vitality Hybrid 50: 90 Beauty LED light
 • Vitaliti Hibrid 46: 72 Beauty LED light
 • Duboka nežna nega kože
 • Poboljšano snabdevanje kiseonikom

Udobnost

Vitality Hybrid 50 je standardno opremljen svim funkcijama udobnosti kako bi se osiguralo opuštanje u najčistijem obliku. Kompletan paket opreme za udobnost sa Aqua Fresh, Aroma, Air Condition Plus i Cinematic Sound sistemom uključujući Bluetooth® i bežično punjenje garantuje čisto opuštanje. Vitality Hybrid 46 takođe garantuje trenutke za uživanje tokom sunčanja.

Vitality Hybrid 50:
– Air Condition Plus sistem
– Surround Cooling 3-zonska ventilacija
– NFC Connect / Lična udobnost
– Multi Relax krevet (214 x 90 cm)
– Bioskopski zvuk sa Bluetooth®
– Bežično punjenje za pametne telefone
– Aqua Fresh & Aroma
– Unutrašnji 7” ekran osetljiv na dodir

Vitaliti Hibrid 46:
– Air Condition Plus sistem
– Surround Cooling 2-zonska ventilacija
– NFC Connect / Lična udobnost
– Multi Relax krevet (214 x 83 cm)
– Bioskopski zvuk sa Bluetooth®-om (opciono)
– Bežično punjenje za pametne telefone (opciono)
– Smart Control Plus operativni displej

Tehničke karakteristike Vitality Hybrid 50:

 • Dimenzije proizvoda u cm (D x Š x V): otvoren (235 x 144 x 155)/ zatvoren (235 x 144 x 190)
 • Minimalna dimenzija kabine (D x Š): 250 x 230
 • Maksimalna potrošnja električne energije: 13.100 W
 • Osigurači: 3 x 32A
 • Težina: 534kg

Tehničke karakteristike Vitality Hybrid 46:

 • Dimenzije proizvoda u cm (D x Š x V): otvoren (235 x 136 x 153)/ zatvoren (235 x 136 x 182)
 • Minimalna dimenzija kabine (D x Š): 250 x 230
 • Maksimalna potrošnja električne energije: 12.500 W
 • Osigurači: 3 x 32A
 • Težina: 502kg