Wellsystem – spa

Dok uživate u masaži, Wellsystem Spa vas vodi u opuštajući svet boja, svetlosti, aromatičnih mirisa i opuštajućih zvukova. Otkrijte Wellness iskustvo za sva čula!

Spa_Complete je ljubav na prvi pogled. Spa hauba se savršeno uklapa u dizajn Wave_Touch i poziva vas na opuštajuću pauzu svojim ambijentalnim osvetljenjem i prostranim enterijerom. Pretvorite svoju masažu suvom vodom u opuštajuće iskustvo.

Boje i svetlost mogu poboljšati blagostanje i imati brojne pozitivne efekte na telo i um. Novi LED svetlosni programi u boji i LED sjaj za negu kože razvijeni su zajedno sa vodećim biologom za osvetljenje.

  • Posle napornog dana na poslu ili fizičkog napora, zeleno relax svetlo pomaže vam da se opustite i osećate potpuno opušteno.
  • Narandžasto-crvena je idealna za ponovno punjenje baterija i energije, na primer nakon fizičkog napora.
  • Nebeskoplavo svetlo popravlja raspoloženje i aktivira telo i um.
  • Uz efekat duge možete doživeti sve boje, jednu za drugom tokom masaže i otkriti efekat svake boje.

Visokokvalitetni zvučni sistem sa integrisanom SD karticom i Bluetooth® Connect dopunjuje masažu opuštajućom muzikom i meditativnim zvucima. Klijent takođe dobija informacije o korišćenom programu svetlih boja. Po želji, klijentov pametni telefon može se lako povezati preko Bluetooth®-a tako da može da uživa u svojoj omiljenoj muzici. Muzikom se kontroliše preko velikog ekrana osetljivog na dodir.

Uz posebne aromatične mirise, masaža postaje potpuno iskustvo. Intenzitet mirisa se može individualno podesiti. Pored unutrašnje arome, imate mogućnost da svojim klijentima ponudite individualne aromatične štapiće. Aroma štapići se jednostavno ubacuju u predviđeni otvor da biste uživali u vašem omiljenom mirisu po izboru.

Wellsystem Relax, Relax_Plus i Relax_Easy mogu se proširiti funkcijama opuštanja koristeći Wellsystem Spa. Svet opuštanja vode, svetlosti, boja, mirisa i zvuka pruža senzorni svet opuštanja. Priuštite svojim klijentima malo odmora od svakodnevnog života.