Spectra Sun Angel

Sun Angel je jedini solarijum na svetu sa integrisanim senzorom kože za bezbedno sunčanje, dokazano formiranje vitamina D i prelepe rezultate tamnjenja. Sa uvođenjem Spectra LED ekrana za sunčanje lica i Beauty Light za negu kože, Sun Angel nudi potpuno novo i neuporedivo iskustvo sunčanja.

Sun Angel koristi biopozitivne prednosti različitih svetlosnih spektra i bori se protiv zimskog umora pomoću jakog svetla. Sa četiri programa za sunčanje i svetlost i inteligentnim senzorom kože, Sun Angel je individualan kao i vi. Inovativna svetlosna tehnologija osvojila je nagradu FIBO Innovation & Trend Avard 2020 u kategoriji Lifestyle, Life Balance and Wellness.

SENZOR ZA SIGURNO TAMNJENJE
Angel Sun procenjuje koliko UV zračenja vaša koža trenutno može da toleriše. Opsežne studije na institutu za fiziologiju kože potvrdile su visoku tačnost merenja senzora kože.

Lična UV osetljivost se meri na čelu i na najsvetlijem delu tela. Sun Angel izračunava individualnu UV dozu na osnovu mernih vrednosti. Kompletna analiza stanja kože traje manje od deset sekundi i pruža zaštitu od opekotina od sunca uz kontrolu senzora. Kada se senzor ne koristi, Sun Angel emituje samo propisanu dozu za početno sunčanje.

Ergoline Spectra
LED ekrani za lice

Sa Ergoline Spectra, generišu se samo željeni svetlosni spektri. Za posebno nežno tamnjenje na osetljivom delu lica. Optimizovani svetlosni spektar čini sunčanje neuporedivo prijatnim iskustvom sunčanja.

Razmažena koža
Kompletan Beauty Light

Preko 200 Beauty Light LED dioda garantuje efikasnu negu kože koju možete videti i osetiti. Za blistav ten i baršunastu kožu.

LED ekrani za ramena
Savršen ten celog tela

Jedinstvena kombinacija Beauty Light LED, UVA LED i UVB kompaktne lampe pruža intenzivan ten uz dodatnu negu kože u predelu ramena.

IZABERITE IZMEĐU 4 SVETLOSNA PROGRAMA

Sun Angel koristi biopozitivne prednosti različitih svetlosnih spektra i koristi jako svetlo za borbu protiv zimskog plavetnila. Sa četiri različita programa za sunčanje i svetlost, Sun Angel je individualan kao i vi.
– „Pure Beauty“ je program bez UV zračenja za intenzivnu i efikasnu negu kože i smanjenje zimskog plavetnila i može se koristiti za svaki tip kože.
– „Vitamin D Sunshine“ posebno cilja na ljude koji žele da imaju koristi od biopozitivnih prednosti sunčeve svetlosti i žele samo veoma suptilnu preplanulost.
– Program „Styling Sunshine“ je savršen za one koji traže trenutne rezultate od prve sesije.
– „Beauty Sunshine“ je prilagođen prirodnom gradijentu boja sunčanog letnjeg dana. Pre i posle sunčanja, kožu mazite kremom za kožu.
Bez obzira koji program odaberete – Beauty Light uvek brine o vašoj koži dok se sunčate.

DOKAZANO POVEĆANJE VITAMINA D

Efikasnost Sun Angel-a je testirana tokom studije vitamina D koju je sproveo poznati nemački istraživački institut. Na početku studije, prosečan nivo vitamina D3 kod 90 nasumično odabranih ispitanika bio je približno 14 ng/ml, što je znatno ispod preporučenog nivoa vitamina D. Posle četiri nedelje, nivoi vitamina D kod većine korisnika Sun Angela iz test grupe su se skoro udvostručili u poređenju sa prvobitnim vrednostima. Tokom istog perioda, niska početna vrednost među korisnicima koji ne koriste Sun Angel je još više pala. U programu „Vitamin D Sunshine“ koriste se samo lampe sa većim sadržajem UVB. Za vidljiviji ten treba koristiti programe Styling Sunshine ili Beauty Sunshine.

Elektronski glasovni asistent

Lezite, zatvorite oči i uživajte! Elektronski glasovni asistent (E.V.A.), koji je patentiran u Švajcarskoj, prvi je operativni sistem koji se kontroliše glasom. Da bi pokrenuo glasovnu kontrolu tokom sesije sunčanja, korisnik jednostavno mora da dodirne ekran ili kaže „EVA“. Jačina zvuka muzike i ventilacija se zatim smanjuju na nekoliko sekundi tako da se za to vreme mogu davati glasovne komande. Za veću sigurnost i opuštanje tokom sunčanja. Kontaktirajte nas da proverite dostupnost za vašu zemlju.

Jednako osveženje od glave do pete

Ventilacija u 3 zone:

Jedinstveno na tržištu: 3-zonska ventilacija sa inteligentnom automatskom ventilacijom. Ventilatori za noge, telo i lice mogu se kontrolisati odvojeno.

Surround hlađenje:

Telo je okruženo stalnim strujanjem vazduha koji podseća na hladan morski povetarac. Surround hlađenje je tiše nego ikada ranije.

Climatronic plus:

Ugodna temperatura sa snažnim klima uređajem i grejanjem. U zatvorenoj unutrašnjosti, željena temperatura se brzo postiže i održava konstantnom.

Spectra

Sa Ergoline Spectra, generišu se samo željeni svetlosni spektri. UVA LED diode proizvode trenutno vidljiv ten. Špageti lampe dopunjuju spektar svetlosti sa UVB. Optimizovani svetlosni spektar pruža nežno, udobno i efikasno sunčanje za razliku od bilo čega do sada. Spectra LED tehnologija omogućava homogeniju distribuciju sunčeve svetlosti eliminišući žarišta. Za ravnomeran i efektan ten na celom delu lica. Niži razvoj toplote štiti kožu i čini Beauty Light efikasnijim. Smanjena buka ventilacije, posebno u predelu lica, obezbeđuje tiše sunčanje. Ovo omogućava da celokupno Spectra iskustvo sunčanja bude tiše, smirenije i još opuštajuće. Za vrhunsko, najopuštajuće iskustvo sunčanja ikada.

 • Posebno razvijen sistem reflektora
 • UVA LEDs
 • UVB-špageti
 • Ušteda energije od 2 KW

Beauty Light

Posebna pažnja ka poboljšanju nege kože bila je prioritet za novi Sun Angel. Više od 200 Beauti Light LED dioda visokih performansi daje efikasan tretman za negu kože lica, vrata, dekoltea, ramena i tela. Istovremeno, crveno svetlo u Beauty Light-u aktivira snabdevanje kože kiseonikom, što pojačava efekat tamnjenja. Za svestrano blistav ten i baršunasto meku glatku kožu. Osim toga, jako svetlo smanjuje tipičan zimski bluz.

 • Kompletan Beauty Light
 • Gotovo 200 LED dioda visokih performansi
 • Optimizovani Beauty Light LED sistem reflektora
 • Individualna hibridna tehnologija

Komfort

Čitav niz funkcija udobnosti čini sunčanje u Sun Angel nezaboravnim iskustvom. Obuhvata sve ono što sunčanje čini tako prijatnim.
Oprema za dobar osećaj sa Aqua Fresh, Aroma, Climatronic PLUS i novim Cinematic Sound Sistem sa Bluetooth® nudi luksuz na najvišem nivou. Sva podešavanja wellnessa se mogu podesiti na spoljašnjem ekranu osetljivom na dodir pre sunčanja i sačuvati na vašoj NFC kartici. Ako se čip drži ispred NFC polja tokom sledeće posete, Sun Angel se automatski prilagođava svim ličnim preferencijama.

 • Kompletna standardna oprema
 • Bioskopski zvuk sa Bluetooth®
 • 3-zonska ventilacija sa Climatronic Plus
 • NFC Connect / Lična udobnost
 • Multi Relax površina za ležanje
 • Aqua Fresh & Aroma

Rukovanje

Lezite, zatvorite oči i opustite se. Elektronski glasovni asistent (E.V.A.) po prvi put omogućava upravljanje ležaljkom pomoću glasa (u zavisnosti od dostupnosti). Video tutorijali objašnjavaju jednostavan rad senzora kože i E.V.A.
Intuitivno rukovanje je takođe moguće sa dva velika ekrana osetljiva na dodir. Laka navigacija u meniju sa velikim ikonama dizajnirana je kao pametni telefon. Kada počne sunčanje, ekran se prebacuje u crno-beli režim, što značajno povećava čitljivost, bez obzira na naočare za UV zaštitu koje se koriste.

 • Elektronski glasovni asistent (E.V.A.)
 • 10” Spoljni ekran osetljiv na dodir
 • 7” Unutrašnji ekran osetljiv na dodir
 • Video snimci i uputstva
 • Glasovni vodič

Tehnički podaci:

 • Dimenzije aparata u cm (D x Š x V): otvoren (241 x 155 x 151)/ zatvoren (241 x 155 x 198)
 • Minimalna dimenzija kabine u cm (D x Š): 250 x 230
 • Maksimalna potrošnja električne energije: 14.400W
 • Osigurači: 3 x 35A
 • Težina: 610kg