Wellsystem – suva vodena masaža

WELLSYSTEM – suva vodena masaža

Problemi sa leđima i stres, su problemi današnjeg društva od kojih boluje sve veći broj ljudi. Zahvljujući Wellsystem hidro mlaznicama suva vodena masaža oslobađa napetosti i pomaže u održavanju kondicije na opušten način. Sa wellystem-om masaža se pretvara u holističko wellness iskustvo. Za umirujući odmor do svakodnevnog života i dugotrajne pozitivne efekte.

Wellsystem lounge sa skoro 25 godina iskustva u holističkom wellnessu koji se može primeniti svuda gde ljudi traže odmor i opuštanje. Tipične oblasti primene uključuju fitnes klubove, sportske klubove, hotele, wellness objekte, bazene, banje, studije za sunčanje i kozmetičke salone. Međutim, promocija zdravlja na radnom mestu u kompanijama takođe ima koristi od wellness aplikacija. Wellsistem se takođe sve više koristi u privatnim domaćinstvima.

Sa novim Wave_Touch ležajem za suvu vodenu masažu, Wellsystem najavljuje novu eru opuštanja. Izuzetno efikasna masaža se može individualno prilagoditi i nudi savršeno iskustvo masaže za svakog korisnika. Neka vas Wave_Touch i Spa_Complete prenesu u jedinstveni svet opuštanja, svetla i boja.

Mišić ramena (musculus trapezius) je suštinski prediktor mentalnog stresa i kada se očvrsne napetim držanjem, izaziva bol i napetost u celom telu. Posebno oblikovana površina, koja svojim talasastim oblikom ergonomski okružuje područje ramena i vrata, omogućava masažni mlaz da se kreće oko čitavih mišića ramena. Ovo obezbeđuje sveobuhvatnu masažu musculus trapezius. Inovativne mlaznice pružaju neponovljivo iskustvo masaže. Za nenadmašnu, veoma efikasnu masažu ramena.

 • Ergonomski talasni oblik ležeće površine u predelu ramena
 • Jedinstvena masaža ramena
 • Optimizovane mlaznice za intenzivniju masažu
 • Individualni programi masaže za svaku primenu
 • Masaža prilagođena veličini tela i širini ramena

Vellsistem Vave_Touch nudi različite programe masaže razvijene sa stručnjacima, koji se mogu individualno prilagoditi.

 • Zdrava leđa – ublažava napetost i jača leđa.
 • Jaka ramena – idealno za napeta ramena i vrat.
 • Čista relaksacija – masaža za celo telo.
 • Odmorne noge – odmara umorne i teške noge.
 • Povećanje energije – masaža celog tela za povećanje nivoa energije.

Rad na velikom, rotirajućem ekranu osetljivom na dodir, korisniku nudi neograničene mogućnosti . U režimu mirovanja, video sa uputstvima objašnjava najvažnije karakteristike i pruža savete za nezaborano iskustvo masaže. Pre početka tretmana možete podesiti karatkteristike ležaja da biste neometano uživali u masaži. Takođe, sva podešavanja se mogu promeniti u bilo kom trenutku tokom masaže, brzo i jednostavno.

 • Jednostavno rukovanje
 • Opsežna i individualna podešavanja
 • Video sa uputstvima objašnjava najvažnije funkcije
 • Sva podešavanja mogu biti unapred izabrana
 • Savršena ergonomija: ekran osetljiv na dodir može da se rotira i naginje.Visok kvalitet Wellsistem-ovih hidromlaznica može se videti u svakom detalju. Metalik antracit završna obrada ima luksuzan izgled i izuzetno je otporna, čak i pri svakodnevnoj upotrebi. Meka površina za ležanje u plemenitom izgledu kože deluje privlačno i higijenski. Bočna ojačanja olakšavaju ulazak i silazak.

Danas je NFC standard za beskontaktno plaćanje. Sa interfejsom NFC Connect, krediti i programi za masažu se prenose na pojedinačne NFC kartice jednostavno, bezbedno i bez kontakta.

Originalna Hidrojet tehnologija kompanije Wellsystem Relax postavila je standard za moderne sisteme suve vodene masaže 2011. godine. Baš kao i vrhunski model Wave_Touch, Wellsystem Relax vam omogućava da izaberete različite oblasti masaže kao što su celo telo, leđa, ramena, slabine, noge, sekciona masaža i masaža tačke. Wellsystem Relax-om se upravlja preko mekane tastature na dodir sa 7-segmentnim displejom koji je lak za korišćenje. Sa Wellsystem Spa primena se može proširiti na wellness iskustvo za sva čula.

Relax_Plus je dalji razvoj uspešnog Wellsystem Relax-a i nudi brojne nove funkcije. Pored paralelne masaže, poboljšani Relax_Plus nudi dodatne tehnike masaže kao što su masaža u ogledalu, kružna masaža i masaža paralelnim potezima, kao i tri unapred instalirana programa za masažu. Pored toga, Relax_Plus omogućava individualno podešavanje brzine masaže i dužine tela. Wellsistem Spa pretvara suvu vodenu masažu u svet blagostanja koji se sastoji od vode, svetlosti, boja, mirisa i zvuka.

Wellsystem Relax_Easy je moderan početni model kompanije Wellsistem. Svođenje funkcija na najosnovnije omogućava nenadmašnu nisku cenu i jednostavan rad bez ikakvog kompromisa po pitanju kvaliteta. U elegantnoj beloj boji, Relax_Easy se savršeno uklapa u svako okruženje.