Maystar seminar

Објављено дана Оставите коментар

Dobrodošli u novi univerzum MAYSTAR SKINCARE!

Inovacijama u nezi kože i vrhunskim profesionalnim tretmanima tezimo VEC skoro 40 godina.

Naša posvećenost ka kvalitetu zahteva velika ulaganja u resurse i istrazivanja.

I to je ono što čini našu Maystar laboratoriju i tim za istraživanje i razvoj i inovacije, jedan od kamena temeljaca našeg poslovanja u beauty industriji.

Oni sprovode istraživanja i pomeraju granice, testiraju i proizvode magistralne formule za svaku vrstu problema sa kožom.

Naše formule i ideje kako da zadržimo vitalnost kože želimo da podelimo sa Vama!

MLADOST JE PROLAZNA , A LEPOTA JE VEČNA!

Pozivamo Vas da učestvujete na SEMINARU u organizaciji našeg dugogodišnjeg distributera VOX TRADE gde cemo govoriti o nasim profesionalnim kozmetičkim tretmanima , a posebno o  formulacijama u anti age i lifting linijama.

Naš edukator Ana Laura Vázquez predstavice manuelne tehnike i protokole premijum Synergy lift linije koja kombinuje različite tehnike kako bi dosli do efekta kozmetičkog liftinga. Mehanička trakcija sa jedne strane, i aktivne supstance i formulacije premijum linije sa druge strane, rezultiraju odmah vidljiv lifting efekat.

Udruženje kozmetičara Estetik Pro i prof. Milica Ignjatović doprineće edukativnom delu seminara sa stručnim predavanjem na temu Efekti i primena peel off maski i bustera u bioloskim tretmanima na primeru linija StarMask i StarBoost.

Takodje, predstavićemo i vosak , PURE VEGAN by STARPIL , nasu vegansku liniju sa pratećim protokolom i tehnikama nanošenja, kao i najnovije proizvode toplog voska GLITTER GOLD i GLITTER JADE.

Datum 26.septembar 2023.godine

Hotel Holiday Inn,  Beograd

Kotizacija 15.000 dinara u vrednostikozmetike

Posebna ponudaza SYNERGY LIFT BALL trening!

Nagradna igra za ucesnike seminara!

Broj mesta je ogranicen.

Kontakt za prijavu: Ana Vučićević 063/413-022

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *